Impressions nòrdiques 5

CINQUÉ DIA: ANEM A VENÈCIA

 


(Clica en les imatges per a fer-les més grans – Click on the images to see a larger version)


 

Trollfjord

Lofoten - Trollfjord 2 Lofoten - Trollfjord 1 Lofoten - Trollfjord 3

Lofoten - Trollfjord 4 Lofoten - Trollfjord 5 Ens alcem. Això de dormir de dia, ja que en aquest país no existeixen les persianes, és dur però ens hi anem acostumant. No ha parat de ploure des d’ahir. Ens desesperem però decidim agafar el vaixell Lofotfjord per visitar el Trollfjord. És una sorpresa molt agradable. Ens canvia el temps i Lola pesca un peix de 2 Kg, un “palero” segons el capità que ha buscat molt amablement la traducció, un “pollock” en anglés. També veiem àguiles marines atretes pels peixos que llança un dels tripulants. Juga amb les gavines. Tot un espectacle. Una excursió molt recomanable.

Lofoten - Trollfjord 6 Lofoten - Trollfjord 7

Kabelvåg – Henningsvær

Lofoten - Kabelvag Lofoten - Henningsvaer 3 Lofoten - Henningsvaer 1 Per la vesprada visitem la “Lofot Katedralen” en Kabelvåg, una església gran tota de fusta. És la primera que veiem. Les que vindran més tard seran més antigues.
Henningsvær, la Venècia de les Illes. Un poble curiós, amb canals. Pugem al far i gaudim d’una vista excel·lent des dels assecadors de peix. Sopem a les 18h30 al Fiskekrogen, no siga cosa que ens tanquen perquè està tot reservat. Bona cuina, ben elaborada i original. El tracte és molt amable i n’estem agraïts. Els preus, en consonància.

Lofoten - Henningsvaer 2

Lofoten - Henningsvaer 4

Lofoten - Henningsvaer 5

Lofoten - Henningsvaer 6

Storvagan

Lofoten - Storvagan 1 Lofoten - Storvagan 2De camí cap a casa parem a Storvagan que té tres museus, tots tres tancats per l’hora. Hi ha una badia amb un hotel. El racó és preciós, amb flors, roques, aigua…
Fem temps fins les 12 de la nit per fer una foto amb la claror del dia. És una sensació difícil de descriure veure com passem les hores i el cel continua clar.


Text en espanyol Text in english

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.