Salamanca 5

(Clica en les imatges per a fer-les més grans – Click on the images to see a larger version)

Ciudad Rodrigo

Ciudad Rodrigo Ciudad Rodrigo

Ciudad Rodrigo

Ciudad Rodrigo

Arribem a “Ciudad Rodrigo” quan el sol està a punt de pondre’s. Això ens dóna peu a gaudir de la ciutat de dia i de nit. L’arquitectura és impressionant. Monuments a un costat i a l’altre. Arribem a la Plaça Major amb el seu Ajuntament. Ja de nit, tornem a l’hotel en Salamanca.

Ledesma

Ledesma

Hem començat esta jornada per Ledesma per a pujar a la part nord i vore tota la part dels Arribes del Duero. Esperàvem una miqueta més d’esta ciutat. Ens dirigim cap a l’embassament de La Almendra.

Embassament de La Almendra

Embassament de la Almendra Embassament de la Almendra

La presa és impressionant i les vistes magnífiques. Trobem un grup que ens indica per on continuar, desencertadament, però.

Villarino de los Aires

Villarino de los Aires

Villarino de los Aires Villarino de los Aires

Los Arribes del Duero

Després d’unes quantes revoltes per carretera de 3a arribem a l’ermita de Sant Cristòfor. Una altra vegada les vistes són increïbles. No hem pogut arribar al “Pozo de los Humos”, un paratge natural amb un salt d’aigua dels bons. El camí era massa llarg i el temps massa escàs.

Lumbrales

Lumbrales
Lumbrales

Arribem a Lumbrales, poble recomanat pel nostre company Rodrigo. La veritat és que el poble és preciós. Dinem en l’antiga estació del tren un menú de degustació que no ens hem pogut acabar de tanta quantitat. Es veu que la gent d’ací és treballadora i necessita bones racions. El menjar, molt bo. És hora d’acabar el viatge i pensar en la tornada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.