Salamanca 3

(Clica en les imatges per a fer-les més grans – Click on the images to see a larger version)

Béjar

Béjar Font en Béjar

Bonic poble castellà. Arribem, aparquem i ens dirigim a la Plaça Major on es troba l’Ajuntament i el Palau Ducal. Després de la visita anem a una zona plena de castanyers que la gent del país fa servir per passar el dia.

San Martín del Castañar

San Martín del Castañar
San Martín del Castañar

Ens hem quedat molt sorpresos descobrint este bonic paratge i hem passat una bona estona arreplegant castanyes, bé, Lola, més que res perquè jo m’he dedicat a fer fotos. M’ho he passat molt bé buscant el millor punt de vista de les castanyes que portava Lola.

Candelario

Candelario

Candelario Candelario - Ajuntament

Candelario Candelario Candelario

Candelario

Candelario - Batipuerta

Quina xulada de poble! Passejar pels seus carrers, descobrir eixes cases tan peculiars amb les “batipuertas”. Es veu que molta gent del poble es dedicava a la matança del porc. Estes portes impedien l’accés a l’interior dels animals que estaven fora. Una altra cosa curiosa és un sistema de séquies urbanes que tenien com a missió endur-se tota la brutícia del sofrimat del porc i altres. Al final, l’aigua anava a parar als horts del voltant. Hem arribat fins al riu.

Miranda del Castañar

Miranda del Castañar

Finalment arribem a Miranda amb un conjunt històric ben bonic. El seu castell és digne de vore. Llàstima la quantitat de cotxes pertot arreu que impedeixen fer fotos com cal.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.