DdSaA – FSwL 3: Orange – Aurenja

Orange/Aurenja – La Provença – França/France

 


(Clica en les imatges per a fer-les més grans – Click on the images to see a larger version)


 

Acabem la jornada arribant a Orange. Gràcies al GPS, invent diabòlic, trobem l’hotel que es troba al centre de la ciutat. Orange és una ciutat d’origen gal·lo-romà que conserva un excel·lent conjunt de monuments, especialment el teatre.

 

Exterior del teatre romà
Exterior del teatre i restes d’un temple

 

El teatre és una meravella. La conservació és la millor dels que he vist fins ara. Pots recórrer qualsevol lloc, de la part més baixa a la més alta, passant pels corredors, per les escales. I pots imaginar-te, quan estàs allà dalt, el teatre ple de romans gaudint d’alguna obra seua o de la tradició grega. M’aborrone només de pensar-ho. El fet de reviure aquella època com la dels castells m’omple de sentiments i sensacions, d’emocions, de suor i llàgrimes. De pel·lícula, carai!! 🙂
 

Vista general de l'escenari
Vista general de l’escenari

 

I sabeu que vam tornar a trobar? No se us pot contar res, ja ho sabeu tot fins i tot l’hora a què em gitaré (però no diré amb qui…). Bé, doncs, com anava dient quan m’haveu interromput és que ací també estaven muntant un escenari teatral. Ja ho he comentat abans però és increïble el nivell o el nombre d’activitats teatrals de la Provença, Amb el bon temps tot s’anima.
 

Decoració teatral

Decoració teatral

 

Detall
Detall

 

El culpable, una altra vegada
El culpable, una altra vegada

 

Una altra vegada una foto de Lola per delatar-me. Com eres xica!! 🙂
 
Besets i demà un conte com vam arribar a Suïssa.

 
 
Texto en español
 
 
Text in english